ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


http://teplohod-piter.ru ольга свадьба на теплоходе в санкт петербурге.
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


Голова Фонду О.Бондар Затверджено Наказ Фонду державного майна України 09.08.2000 N 1660 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2000 р. за N 551/4772 Порядок проведення спеціалізованих аукціонів за грошові кошти через Державну акціонерну компанію "Національна мережа аукціонних центрів"


відомості про зберігача, у якого відкрито рахунок в цінних паперах органу приватизації, та акції ВАТ, зараховані на цей рахунок, а саме: код ЄДРПОУ; назва та адреса зберігача; номер дозволу на здійснення професійної депозитарної діяльності; номер рахунку у цінних паперах органу приватизації; дата відкриття рахунку; група, до якої належить підприємство.


основні види продукції (робіт, послуг), що випускається, їх обсяг за останній звітний період у натуральних та грошових показниках; розподіл акцій за видами продажу згідно з планом розміщення акцій (у відсотках від статутного фонду);


Всі дії щодо подання заяви фінансового посередника для участі в аукціоні виконує уповноважена особа заявника - фінансового посередника.


3.3. Для акумуляції грошових коштів ДАК "НМАЦ" відкриває в банку, який обслуговує ДАК "НМАЦ", рахунок "2604 Цільові кошти до запитання суб'єктів господарської діяльності" (надалі - спецрахунок).

Інформація про агентство

реквізити поточного рахунку заявника; інформація щодо безпосереднього або опосередкованого володіння, користування, управління акціями об'єкта приватизації, на який подається заява.


надає ДАК "НМАЦ" перелік підприємств, акції яких виставляються для продажу на аукціоні, та інформацію, необхідну для проведення цих аукціонів, не пізніше ніж за два тижні до початку приймання заяв;


8.2. ДАК "НМАЦ" протягом двох тижнів з моменту підбиття підсумків аукціону направляє до АМКУ за формою, визначеною АМКУ, перелік осіб, що придбали акції на аукціоні, відповідно до вимог чинного законодавства.

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти