ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


предложение от shushuworld.ru . дополнительно по теме на сайте podarochkoff.ru . http://bournvilleharriers.org.uk/race-reports/national-x-country-2011/ подробности на сайте
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


3.3. Для акумуляції грошових коштів ДАК "НМАЦ" відкриває в банку, який обслуговує ДАК "НМАЦ", рахунок "2604 Цільові кошти до запитання суб'єктів господарської діяльності" (надалі - спецрахунок).


2. Директору департаменту систем продажу акцій В.Красовському: 2.1. У п'ятиденний термін з дня прийняття цього наказу забезпечити подання Порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. 2.2. У десятиденний термін з дня державної реєстрації наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити опублікування Порядку в Державному інформаційному бюлетені "Про приватизацію". Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Представник заявника подає з заявою паспорт або документ, що його замінює, та довіреність від заявника на подання заяви. Замість довіреності законні представники - батьки, усиновителі, опікуни, піклувальники пред'являють один з таких документів: свідоцтво про народження заявника, якщо заявник є неповнолітнім; документ, що підтверджує повноваження опікуна (піклувальника).


7.8. Право власності на акції виникає у заявника з моменту затвердження підсумків аукціону наказом ФДМУ. Зведений протокол про підсумки аукціону разом з додатком у вигляді протоколу результатів аукціону щодо окремого об'єкта з переліком переможців виконує функції договору купівлі-продажу акцій і є підставою для внесення власників акцій до реєстру акціонерів при документарній формі випуску цінних паперів, а при бездокументарній формі випуску цінних паперів - для переказу цінних паперів з рахунку органу приватизації на рахунок покупця у цінних паперах, відкритий у зберігача.


6. Підбиття підсумків аукціону 6.1. Підсумки аукціону підбиваються постійною аукціонною комісією (надалі - аукціонна комісія), яка створюється ФДМУ. Склад аукціонної комісії затверджується наказом ФДМУ. Очолює комісію голова, який повинен бути представником ФДМУ. Комісія несе відповідальність за достовірність підсумків аукціону.

Інформація про агентство

9.2. Спори про визнання недійсними результатів аукціону в цілому або в частині продажу акцій окремому заявнику (окремим заявникам) вирішуються у порядку, визначеному законодавством.


2.2. До продажу на аукціоні пропонуються пакети акцій ВАТ відповідно до затвердженого плану розміщення акцій. На поточний аукціон може бути запропоновано до продажу тільки один пакет акцій окремого ВАТ.


Якщо випуск акцій здійснюється у бездокументарній формі, то заявникам потрібно надати відомості про відкритий у зберігача рахунок у цінних паперах.

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти