ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


Какой мангал больше подходит для беседки? . информация здесь . zheleznv.chat.ru
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


забезпечує опублікування в газеті "Відомості приватизації" інформації про продаж акцій ВАТ на аукціоні та про терміни прийняття заяв для участі в аукціоні.


4.4. Якщо у заяві зазначена сума перевищує п'ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, то заявник - фізична особа подає копію декларації про доходи. При поданні заяви фізична особа пред'являє паспорт або документ, що його замінює.


4.3. В заяві заявника - фізичної особи зазначається: прізвище, ім'я та по батькові, реквізити документа, що посвідчує особу заявника, адреса заявника; код за ЄДРПОУ об'єкта приватизації, акції якого бажає придбати заявник, його повна назва та місцезнаходження;


1.3. Спеціалізований аукціон за грошові кошти (надалі - аукціон) - це конкурентний спосіб продажу за грошові кошти через ДАК "НМАЦ" акцій відкритих акціонерних товариств (надалі - ВАТ), створених у процесі приватизації на базі підприємств групи "В", громадянам та фінансовим посередникам, під час якого всі переможці отримують акції за ціною, яка розраховується на підставі співвідношення попиту і пропозиції та відповідно до порядку розрахунку аукціонної ціни акцій та ціни допродажу акцій, наведеного в додатку 3 до цього Порядку.


3.8. Прийняття заяв здійснюється в робочий час РАЦ протягом десяти календарних днів з дати, опублікованої в газеті "Відомості приватизації".

Інформація про агентство

6.9. Порядок розрахунку аукціонної ціни та ціни допродажу акцій подається в додатку 3. 6.10. Під час проведення розрахунку аукціону ДАК "НМАЦ" на підставі аналізу поданих заяв та загальної вартості заявлених у них грошових коштів визначає: аукціонну ціну акцій; середню ціну допродажу акцій кожного ВАТ; заяви, що перемогли в аукціоні; суму грошових коштів, прийнятих до оплати за акції за кожною заявою, що перемогла в аукціоні, кількість придбаних за заявою акцій та суму грошових коштів, що підлягає поверненню заявникам.


видача витягів з протоколу аукціонної комісії про підсумки аукціону; видача переліків фізичних та юридичних осіб, які придбали акції бездокументарної форми випуску або знерухомлені в паперовому вигляді та у формі DBF-файлів на дискетах або засобами електронної пошти.


4.8. Довіреність від заявника на подання заяви повинна бути засвідчена в нотаріальному порядку.

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти