ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


Купить женский трикотаж оптом от российского производителя. . Принципы дизайна двора у дома
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


4.9. Уповноваженою особою заявника фінансового посередника є фізична особа, яка на підставі посадових повноважень або довіреності від фінансового посередника-заявника безпосередньо виконує в РАЦ від імені заявника всі дії, що передбачені цим Порядком.


передає до Фонду державного майна України (надалі - ФДМУ) для опублікування інформаційне повідомлення про продаж пакета акцій ВАТ на аукціоні, копії інформації про випуск акцій та свідоцтва про випуск акцій, план розміщення акцій, копію балансу підприємства за останній звітний період, копію довідки про включення ВАТ до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України ( 118-96-п ), копію свідоцтва про реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності, відомість індексації вартості основних засобів, розрахунок початкової ціни акції.


відомості про зберігача, у якого відкрито рахунок в цінних паперах органу приватизації, та акції ВАТ, зараховані на цей рахунок, а саме: код ЄДРПОУ; назва та адреса зберігача; номер дозволу на здійснення професійної депозитарної діяльності; номер рахунку у цінних паперах органу приватизації; дата відкриття рахунку; група, до якої належить підприємство.


порядок перерахування грошових коштів для участі в аукціоні; порядок отримання інформації про підсумки участі в аукціоні. 3.10. РАЦ забезпечують рівні умови участі всіх заявників в аукціонах та дотримання конфіденційності щодо інформації про прийняті заяви та заявлені суми грошових коштів.


9. Визнання недійсними результатів аукціону 9.1. Результати аукціону в цілому щодо об'єкта приватизації або в частині продажу акцій окремому заявнику (окремим заявникам) за рішенням аукціонної комісії можуть бути визнані недійсними, якщо аукціон проведено з порушенням вимог цього Порядку та з інших підстав, передбачених законодавством. Це рішення аукціонної комісії затверджується наказом ФДМУ про підбиття підсумків аукціону.

Інформація про агентство

10.2. Контроль за дотриманням вимог стосовно організації та проведення аукціону й оформлення документів, що інформують про виникнення права власності заявників на придбані акції, здійснює ФДМУ.


8.2. ДАК "НМАЦ" протягом двох тижнів з моменту підбиття підсумків аукціону направляє до АМКУ за формою, визначеною АМКУ, перелік осіб, що придбали акції на аукціоні, відповідно до вимог чинного законодавства.


Грошові кошти повертаються у таких випадках: за заявами, у яких після придбання акцій виникли залишки коштів; за заявами, які не задовольнили за результатами аукціону; за заявами, які були не допущені до участі в аукціоні; якщо об'єкт приватизації знято з аукціону; за заявами інвестиційних фондів та ВФ ІК у разі перевищення ними обмежень, установлених Указом Президента України від 19 лютого 1994 року N 55/94 ( 55/94 ) "Про інвестиційні фонди та інвестиційні компанії".

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти