ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


 
 
 

Новини Акціонерного товариства


6.2. В останній день приймання заяв відповідний РАЦ укладає протокол завершення приймання заяв у трьох примірниках, у якому вказуються загальна кількість прийнятих заяв та заявлених коштів.


8.3. У випадках та в терміни, передбачені законодавством, якщо на придбання пакета акцій необхідна згода АМКУ, то покупець зобов'язаний в установленому порядку отримати зазначену згоду. Заявник несе ризики щодо негативних наслідків, пов'язаних із неправильним визначенням випадків придбання акцій, що вимагають отримання згоди органів АМКУ.


3.9. Заявники мають право отримати безкоштовно від працівників ДАК "НМАЦ" інформацію та консультації з таких питань: загальні умови проведення аукціону; термін проведення чергового аукціону та опубліковані дані про об'єкти приватизації, акції яких запропоновано для продажу; підсумки вже проведених аукціонів;


7.7. Витяг з протоколу про результати аукціону інформує заявника про виникнення права власності заявника на придбані ним акції. Витяг або повідомлення про результати аукціону обов'язково повинен містити таку інформацію: назва та адреса (для юридичних осіб - місцезнаходження) заявника; код за ЄДРПОУ заявника (для юридичних осіб); назва та код за ЄДРПОУ підприємства, акції якого придбано заявником;


7.6. РАЦ у тижневий термін з дати одержання документів, зазначених у п.7.4, видає кожній особі, яка подала заяву про участь в аукціоні у відповідному РАЦ, витяг з протоколу аукціонної комісії (або повідомлення) про результати аукціону.

Інформація про агентство

основні види продукції (робіт, послуг), що випускається, їх обсяг за останній звітний період у натуральних та грошових показниках; розподіл акцій за видами продажу згідно з планом розміщення акцій (у відсотках від статутного фонду);


сума коштів, що приймається до розрахунку за всіма заявами на придбання акцій одного об'єкта приватизації, поданими від ІФ та його філій або всіх ВФ однієї ІК, не перевищує 5 відсотків власних активів відповідного ІФ або ІК.


5. Первинна обробка заяв РАЦ 5.1. РАЦ проводять обробку заяв, прийнятих від заявників, у порядку, який визначає ДАК "НМАЦ".

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти