ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


Варианты для украшения участка своими руками . информация здесь . предложение от remontdacha.ru
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


Якщо форма випуску акцій бездокументарна, то ДАК "НМАЦ" передає перелік осіб, які придбали акції, до зберігача, який зарахував на рахунок у цінних паперах акції конкретного ВАТ, які належать державі. Переліки надаються в паперовому вигляді та в електронному вигляді у формі DBF-файлів на дискетах або засобами електронної пошти.


3.4. Для участі в аукціоні заявник подає заяву, у якій зазначає суму грошових коштів, на яку він бажає придбати акції відповідного ВАТ, та перераховує заявлену суму коштів з власного поточного рахунку, указаного в заяві, на спецрахунок ДАК "НМАЦ" не пізніше останнього дня приймання заяв.


4.4. Якщо у заяві зазначена сума перевищує п'ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, то заявник - фізична особа подає копію декларації про доходи. При поданні заяви фізична особа пред'являє паспорт або документ, що його замінює.


Передача переліків власників акцій (при документарній формі випуску) здійснюється відповідно до Положення про порядок передачі інформації про власників акцій до ФДМУ та емітентів, затвердженого наказом ФДМУ від 02.07.97 N 691 ( z0365-97 ) і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.08.97 за N 365/2169.


особу заявника (за документами, поданими заявником або його представником) на відповідність даним, указаним у заяві; якщо заява подається представником заявника - перевіряє особу представника (за документами, поданими представником) на відповідність даним, зазначеним у заяві; чи не перевищує сума заявлених на аукціон коштів 5 відсотків вартості власних активів заявника (у разі подання заяви інвестиційним фондом, його філією чи ВФ ІК).

Інформація про агентство

7.10. Після затвердження наказом ФДМУ підсумків аукціону ДАК "НМАЦ" забезпечує у тижневий термін передачу до ФДМУ інформаційного повідомлення про підсумки аукціону. Форми інформаційних повідомлень установлюються наказами ФДМУ.


Голова Фонду О.Бондар Затверджено Наказ Фонду державного майна України 09.08.2000 N 1660 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2000 р. за N 551/4772 Порядок проведення спеціалізованих аукціонів за грошові кошти через Державну акціонерну компанію "Національна мережа аукціонних центрів"


3.9. Заявники мають право отримати безкоштовно від працівників ДАК "НМАЦ" інформацію та консультації з таких питань: загальні умови проведення аукціону; термін проведення чергового аукціону та опубліковані дані про об'єкти приватизації, акції яких запропоновано для продажу; підсумки вже проведених аукціонів;

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти