ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


Как сделать мангал из камня своими руками . работать.москва . дополнительно по теме здесь
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


3.5. Указана в п.3.4 сума грошових коштів повинна бути перерахована окремим платіжним документом не пізніше останнього дня приймання заяв на поточний аукціон та зарахована на спецрахунок ДАК "НМАЦ" не пізніше ніж на третій банківський день з дати завершення приймання заяв. Підтвердженням зарахування коштів є банківська виписка зі спецрахунку ДАК "НМАЦ".


забезпечує опублікування в газеті "Відомості приватизації" інформації про продаж акцій ВАТ на аукціоні та про терміни прийняття заяв для участі в аукціоні.


Заява є визнанням (акцептом) учасником аукціону умов продажу акцій, зазначених в інформаційному повідомленні - оферті. Сума заявлених коштів повинна бути цілим числом і становити не менше десяти гривень.


4.15. Заява не приймається та повертається заявнику разом з поданими документами для переоформлення у разі: виявлення помилок; відсутності на момент прийняття заяви документів, указаних у пунктах 4.4 та 4.11;


2. Директору департаменту систем продажу акцій В.Красовському: 2.1. У п'ятиденний термін з дня прийняття цього наказу забезпечити подання Порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. 2.2. У десятиденний термін з дня державної реєстрації наказу в Міністерстві юстиції України забезпечити опублікування Порядку в Державному інформаційному бюлетені "Про приватизацію". Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Інформація про агентство

сума, зазначена в заяві, більша від фактично перерахованої платіжним документом. У разі перерахування коштів у обсязі, який перевищує зазначену в заяві суму, до розрахунку приймається сума грошових коштів, зазначена в заяві, а залишок коштів повертається заявнику в установленому порядку після затвердження результатів аукціону. 3.6. Кількість заяв, поданих заявником на одне або декілька підприємств, не обмежується. Кожна заява сплачується окремим платіжним документом.


4.2. При поданні заяви заявниками у відповідному РАЦ їй присвоюється неповторюваний 13-значний номер, що містить інформацію про РАЦ, до якого була подана заява, номер аукціону, на який вона подається, а також про порядковий номер заяви.


Інвестиційними фондами (надалі - ІФ) та інвестиційними компаніями (надалі - ІК) акції придбаваються з урахуванням обмежень, установлених Указом Президента України від 19 лютого 1994 року N 55/94 ( 55/94 ) "Про інвестиційні фонди та інвестиційні компанії".

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти