ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


http://ruscircus.ru/10876/cgi/encyc?func=text&sellet=%D1&selword=2559 подробности на сайте . информация от партнеров здесь . смотреть тут
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


4.4. Якщо у заяві зазначена сума перевищує п'ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, то заявник - фізична особа подає копію декларації про доходи. При поданні заяви фізична особа пред'являє паспорт або документ, що його замінює.


4.9. Уповноваженою особою заявника фінансового посередника є фізична особа, яка на підставі посадових повноважень або довіреності від фінансового посередника-заявника безпосередньо виконує в РАЦ від імені заявника всі дії, що передбачені цим Порядком.


2.7. ФДМУ на підставі одержаних від відповідних органів приватизації документів про об'єкти приватизації, пакети акцій яких виставляються на аукціоні, виконує такі дії: перевіряє інформаційні повідомлення про продаж акцій ВАТ на аукціоні на їх відповідність даним, одержаним від органів приватизації і вказаним у п. 2.3 цього Порядку;


сума, зазначена в заяві, більша від фактично перерахованої платіжним документом. У разі перерахування коштів у обсязі, який перевищує зазначену в заяві суму, до розрахунку приймається сума грошових коштів, зазначена в заяві, а залишок коштів повертається заявнику в установленому порядку після затвердження результатів аукціону. 3.6. Кількість заяв, поданих заявником на одне або декілька підприємств, не обмежується. Кожна заява сплачується окремим платіжним документом.


2.6. Інформаційне повідомлення про проведення аукціону публікується в газеті "Відомості приватизації" не пізніше ніж за двадцять календарних днів до початку приймання заяв.

Інформація про агентство

3.2. Для участі в аукціоні фізичним особам та фінансовим посередникам необхідно мати відкритий поточний рахунок у банківських установах України. Цей рахунок повинен зберігатися протягом термінів проведення та підбиття підсумків аукціону і використовуватися у разі потреби для повернення грошових коштів за підсумками проведеного аукціону.


7.10. Після затвердження наказом ФДМУ підсумків аукціону ДАК "НМАЦ" забезпечує у тижневий термін передачу до ФДМУ інформаційного повідомлення про підсумки аукціону. Форми інформаційних повідомлень установлюються наказами ФДМУ.


2.6. Інформаційне повідомлення про проведення аукціону публікується в газеті "Відомості приватизації" не пізніше ніж за двадцять календарних днів до початку приймання заяв.

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти