ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


 
 
 

Новини Акціонерного товариства


4.9. Уповноваженою особою заявника фінансового посередника є фізична особа, яка на підставі посадових повноважень або довіреності від фінансового посередника-заявника безпосередньо виконує в РАЦ від імені заявника всі дії, що передбачені цим Порядком.


2.3. Орган приватизації не пізніше ніж за два тижні до опублікування інформаційного повідомлення про проведення аукціону: складає інформаційне повідомлення про продаж пакета акцій ВАТ на аукціоні, яке підписується керівником та скріплюється печаткою відповідного органу приватизації;


залишає в РАЦ один примірник оформленої заяви та довідку про розмір державної частки в статутному фонді заявника (для заявника - фінансового посередника); повертає заявнику (його уповноваженій особі) один примірник повністю оформленої заяви та всі інші подані документи.


4.2. При поданні заяви заявниками у відповідному РАЦ їй присвоюється неповторюваний 13-значний номер, що містить інформацію про РАЦ, до якого була подана заява, номер аукціону, на який вона подається, а також про порядковий номер заяви.


РАЦ забезпечують проведення належної перевірки інформації, що передається до ДАК "НМАЦ". РАЦ несуть відповідальність за повноту і точність обробки та передачі отриманих даних.

Інформація про агентство

8. Дотримання вимог антимонопольного законодавства при проведенні аукціонів 8.1. Продаж акцій на аукціонах здійснюється з дотриманням вимог антимонопольного законодавства України.


8. Дотримання вимог антимонопольного законодавства при проведенні аукціонів 8.1. Продаж акцій на аукціонах здійснюється з дотриманням вимог антимонопольного законодавства України.


4.7. Заява від заявників, які мають фізичні вади, може бути заповнена на їх прохання іншою особою, у тому числі консультантами пункту приймання заяв, за умови особистого подання заявником цієї заяви та засвідчення заяви його власноручним підписом або підписом його представника.

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти