ДАК НМАЦ foto
  українською російською англійською
головна        карта сайта


Как сделать красивую, цветущую весь сезон клумбу
 
 
 

Новини Акціонерного товариства


особу заявника (за документами, поданими заявником або його представником) на відповідність даним, указаним у заяві; якщо заява подається представником заявника - перевіряє особу представника (за документами, поданими представником) на відповідність даним, зазначеним у заяві; чи не перевищує сума заявлених на аукціон коштів 5 відсотків вартості власних активів заявника (у разі подання заяви інвестиційним фондом, його філією чи ВФ ІК).


реквізити поточного рахунку заявника; інформація щодо безпосереднього або опосередкованого володіння, користування, управління акціями об'єкта приватизації, на який подається заява.


3.9. Заявники мають право отримати безкоштовно від працівників ДАК "НМАЦ" інформацію та консультації з таких питань: загальні умови проведення аукціону; термін проведення чергового аукціону та опубліковані дані про об'єкти приватизації, акції яких запропоновано для продажу; підсумки вже проведених аукціонів;


Інвестиційними фондами (надалі - ІФ) та інвестиційними компаніями (надалі - ІК) акції придбаваються з урахуванням обмежень, установлених Указом Президента України від 19 лютого 1994 року N 55/94 ( 55/94 ) "Про інвестиційні фонди та інвестиційні компанії".


4.5. Усі дії, пов'язані із заповненням заяви на придбання акцій на аукціоні, виконуються безпосередньо заявником - фізичною особою або його представником.

Інформація про агентство

РАЦ забезпечують проведення належної перевірки інформації, що передається до ДАК "НМАЦ". РАЦ несуть відповідальність за повноту і точність обробки та передачі отриманих даних.


4.9. Уповноваженою особою заявника фінансового посередника є фізична особа, яка на підставі посадових повноважень або довіреності від фінансового посередника-заявника безпосередньо виконує в РАЦ від імені заявника всі дії, що передбачені цим Порядком.


 Відповідно до підпункту 3 пункту 60 Державної програми приватизації на 2000-2002 роки, затвердженої Законом України "Про Державну програму приватизації" ( 1723-14 ), та з метою підвищення ефективності процесу приватизації державного майна Н А К А З У Ю:

 
 
ФІЛІЇ
наші філії
 
ПОШУК НЕРУХОМОСТІ
Оберіть необхідні параметри

тип
місце
ціна
площа

 
© ДАК «НМАЦ», 2016 - 2019
Всі права захищені.
Новини   Про компанію   Філії    Публікації   Досвід роботи   Гостьовая книга   Вакансії   Контакти